Menjadi Diriku
Girl
Stuff
Linkies
Diary

si merah fluffy!
Wednesday, July 11, 2012 | 10:56 AM | 0 Strawberry
entry ni dah lame sangat dalam (edit) so post jelah.. hehe


alhamdulillah cheesecake dah menjadi..
so, apa lagi yang mahu dibuat?
red velvet cupcake jom!
hoho best ini!

alkisah seminggu sblum exam final
dengan semangatnya pulang ke rumah
semata2 nak masuk kelas baking
di rumah.. eh bukan
di kawasan perumahan kinrara
anjuran mpsj
free ok!
(sanggup stdy awal untuk pkara ini)

best blaja buat bnda ni dgn chef....(xingat nama)
-red velvet cupcake-
bunyi mcm wow!
n ofcoz bnda2nya pun wow!
tapi bleh lg la nk dapat kat spermarket2 bhampran anda ok
blaja2 lalu.. tadaaa!

reddish!~


cupcake merah bertoppingkan cheese~ i like!

lalu mari buat dirumah!

bahan-bahannya:
(later on)

cara-caranya:
(later on)

yg picture td tu mase buat kat baking class
yg berikut ni yg dbuat kat rumah
pakai ape yg ade je la ye
cup kcik sgt n bsar sgt
hehe
(cup die patutnya pakai yg khas nk bt muffin
so keras sket n naik comel, tapi kat rmh ade yg ni je
so xcomel sangat)




yg kecik2 tu x smpat amek gmba lpas ltak topping die
sbb dah ngap!
haha

YUMMY!~

**gemuk la cuti ni~ errgghh!


Older Post